Fietsverzekering - Kruif assurantien

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Fietsverzekering

Verkeer en Vervoer


                                                    
Klik hier om uw fietsverzekering te berekenen

Altijd in het zadel met een goede fietsverzekering

Of u nu een nieuwe fiets heeft of een gebruikte, u wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Helaas is de kans dat uw fiets gestolen wordt reƫel. Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast uw fiets kunt u ook de accessoires, zoals bijvoorbeeld uw fietsrouteplanner, in de polis opnemen. U kunt kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van uw fiets uitkeert of de dagwaarde. Voor deze laatste betaalt u minder premie.

Extra korting
Als u een fiets heeft met een of meerdere geregistreerde diefstal preventie chips, ook wel DataTag genoemd, dan krijgt u een interessante korting op uw verzekeringspremie. Deze verborgen chips hebben een een uniek nummer en kunnen door de politie en de fietsspecialist worden uitlezen. Fietsen met de chips hebben een duidelijk herkenbare sticker, waarvan ze ook nog een preventieve werking hebben.

Goed slot
Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet uw fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot. Afhankelijk van de plaats waar u woont, kan de categorie hiervan verschillen. ART-goedgekeurde sloten zijn bij alle gerenommeerde tweewielerspecialisten te koop. Wilt u de ideale fietsverzekering voor uw situatie afsluiten met uitstekende voorwaarden? Bereken dan zelf uw premie en sluit uw verzekering online af
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu