Oldtimerverzekering - Kruif assurantien

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Oldtimerverzekering

Verkeer en Vervoer

 
                                    
Klik hier om uw oldtimerverzekering te berekenen
Lekker toeren met uw oldtimer
Herinnert u zich dat gevoel nog? Trots en vreugde toen u eigenaar werd van uw klassieker, waar u nu zoveel rijplezier aan beleeft. Maar elke keer dat u met uw oldtimer de weg op gaat, loopt u het risico op schade.
U bent zuinig op uw pronkstuk en rijdt extra alert. Maar dat geldt helaas in het moderne verkeer niet voor alle weggebruikers. Om toch onbezorgd te kunnen toeren met uw klassieker is er de oldtimerverzekering.

Een moderne verzekering voor uw oldtimer
De oldtimerverzekering is bedoeld voor auto’s en motoren die 25 jaar of ouder zijn en waarmee niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gereden. Voor een gering bedrag heeft u al een WA-verzekering. Alle schade die u toebrengt aan anderen is dan verzekerd. Er zijn ook oldtimerverzekeringen die een volledige casco dekking bieden. Daarmee wordt ook de schade vergoed aan uw klassieker. De premie voor deze verzekering is afhankelijk van de waarde van uw auto of motor. De waarde dient te worden vastgesteld door een taxateur. U heeft een klassieker en zoekt een passende oldtimerverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu